Gratis verzending, garantie en niet goed geld terug | Vragen? Bel of mail, wij staan je graag te woord!

Betalen

Betalen via iDEALJe kan bij MOBIOO veilig betalen via iDEAL. Er worden geen kosten berekend voor het gebruik van iDEAL.

 

Betalen via Bancontact/Mr.Cash


 

Je kan bij MOBIOO veilig betalen via Bancontact/Mr.Cash. Er worden geen kosten berekend voor het gebruik van Bancontact/Mr.Cash.

 

Betalen via bankoverschrijvingJe kan bij MOBIOO ook betalen via een bankoverschrijving.

Mail ons welk product je wilt hebben, welke staat, de kleur en hoeveel geheugen. Wij zullen vervolgens een offerte opstellen en deze per mail opsturen met onze bankgegevens. Wanneer het geld is overgemaakt zullen wij het product met PostNL verzenden, gratis binnen Nederland en België. 

 

Betalen bij levering (onder rembours)Je kan bij MOBIOO veilig betalen bij aflevering (onder rembours).


  • Je betaald het bedrag van je bestelling inclusief de kosten voor bezorgen 'Onder Rembours' contant aan de deur wanneer onze transporteur de bestelling komt afleveren. Wij rekenen € 9,- voor het leveren Onder Rembours.

  • Je kan bij de keuze van de betaalmethode, kiezen voor betalen bij aflevering (onder rembours) bij het plaatsen van de bestelling.

 

  • Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet je wanneer je de levering kan verwachten, let op dat je gepast geld hebt, er is geen mogelijkheid tot pinnen en uit veiligheid is er ook geen wisselgeld.

     

    SSL    Het gehele betalingsverkeer van MOBIOO wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Bevind je je op een beveiligde site dan begint de URL met https://. De site is beveiligd volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.