Gratis verzending, garantie en niet goed geld terug | Vragen? Bel of mail, wij staan je graag te woord!

Over ons

MOBIOO biedt refurbished telefoons & tablets met zeer hoge kortingen!

Nooit meer te dure telefoons kopen dankzij MOBIOO. Hét alternatief voor de aanschaf van nieuwe, dure telefoons met een langlopend en vaak ingewikkeld contract bij een provider.

Wij verkopen uitsluitend losse simlockvrije toestellen & tablets. Het gaat om licht gebruikt, demo en refurbished producten. In ons assortiment hebben wij populaire merken zoals Apple iPhone, Samsung GalaxySonyBlackBerryHuawei, HTC & Nokia. Wij verkopen toestellen niet zomaar! Elk toestel wordt bij ons aan een zeer strenge en uitgebreide selectieprocedure onderworpen en uitgebreid getest voor we deze verkopen in onze webshop. Daarnaast checken we of het toestel niet gestolen is met behulp van de database van de politie (stopheling.nl). Wij verkopen alleen maar simlockvrije producten, je kan dus elke provider gebruiken die je wilt.

Bij MOBIOO krijg je 14 dagen bedenktijd, tot 24 maanden garantie op je aankopen en is verzending gratis.

Wij werken met een klein en toegewijd team om elke dag de scherpste prijzen te bieden, de allerbeste kwaliteit te geven en de beste service te verlenen.

De webshop van MOBIOO heeft een SSL beveiliging en wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org zodat je verzekerd bent van een veilige aankoop zonder risico.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 071 302 0111 van 09.00 tot 17.00 uur, maar je kan ons natuurlijk ook altijd even mailen, info@mobioo.nl.

MOBIOO is gevestigd in Noordwijk (NL) en Schelle (BE)

Kamer van Koophandel: 52221466

BTW: NL823385644B01

Holta B.V.